Εξοπλισμός

Παρακολουθούμε συνέχεια την τεχνολογία των γραφικών τεχνών και ψηφιακών εκτυπώσεων . H εταιρία μας είναι εξοπλισμένη με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, ώστε να μπορούμε να παράγουμε σε γρήγορους χρόνους και σε άψογη ποιότητα χρωμάτων οποιαδήποτε απαιτητική εργασία.

Πρωταρχικός μας στόχος, είναι η ικανοποίηση των πελατών.

UV Dyss

Ο υβριδικός σχεδιασμός της σειράς Apollo δίνει ένα συμπαγή και πολλαπλών χρήσεων εκτυπωτή, διαθέσιμο σε μία σειρά από διάφορα πλάτη εκτύπωσης για να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες. Ο ιμάντας ακριβείας που οδηγεί το σύστημα συνδυασμένος με την πολύχρονη εμπειρία της DYSS στην ψηφιακή εκτύπωση οδήγησαν σε μια εύκολη στη χρήση και εντυπωσιακά αξιόπιστη λύση εκτύπωσης. Eνα από τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι η ταυτόχρονη με τα χρώματα εκτύπωση της υψηλής πυκνότητας λευκού (λόγω της διαφορετικής θέσης των κεφαλών) μεγιστοποιώντας έτσι την συνολική ταχύτητα εκτύπωσης. Δυνατότητα εκτύπωσης άκαμπτων υλικών όπως γυαλί, ξύλο, kappa line, forex, plexi glass κ.α.

 

 

UV Dyss
Router Dyss X7

Ο αυτοματισμός της εκτυπωτικής διαδικασίας είναι το ζητούμενο για τον καθένα. Χρησιμοποιώντας το δοκιμασμένο σχεδιασμό των κοπτικών Χ7 έχουμε σταθερή και εργονομικά σχεδιασμένη πλατφόρμα για τις ανάγκες του κάθε μας πελάτη μια και έχουμε την δυνατότητα περιγραμματικής κοπής όλως των άκαμπτων υλικών.

Router Dyss X7
Roland XS540

Τo εκτυπωτικό-κοπτικό της σειράς συνδυάζει όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες της Roland  Η ποιότητα εκτύπωσής του είναι αντίστοιχη των high-end εκτυπωτικών Roland, ενώ τα Eco Sol MAX  μελάνια που δέχονται είναι πιστοποιημένα για εκτυπώσεις εσωτερικών χώρων. Έχουμε έτσι την δυνατότητα να προσφέρουμε στον πελάτη ψηφιακές εκτυπώσεις σε διάφορα υλικά όπως ταπετσαρία, καμβά κ.α. για διακόσμηση εσωτερικών χώρων, ετικέτες με κοπτικό για μπουκάλια, δώρα κτλ., αυτοκόλλητα για βιτρίνες, επιγραφές  κτλ., καθώς και πολλές ακόμα εφαρμογές.

Roland XS540
Roland SJ-1045EX

Εκτυπώτης Roland με δυnnaτότητας εκτύπωσης 260cm. Οικολογικά χρώματα σε υλικά όπως μουσαμάς, αυτοκόλλητο, mesh, φωτογραφικό χαρτί κ.α.

Roland SJ-1045EX
Konica Minolta

Λαμβάνοντες υπόψη τις ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς προσφέρουμε γρήγορη  εξυπηρέτηση στον πελάτη που θέλει και χρειάζεται άμεση παράδοση σε εκτυπώσεις μικρού τιράζ σε κάρτες, flyer, καταλόγους καταστημάτων, χάρτινες ετικέτες, ημερολόγια κ.α.

Konica Minolta
Πλατικοποιητής

Πλαστικοποίηση matt ή gloss έως 160cm πλάτος για μεγαλύτερη προστασία από τον ήλιο και τις εξωτερικές συνθήκες.

Πλατικοποιητής
Laser

H σειρά VersaLASER επεξεργάζεται μια πολύ μεγάλη ποικιλία υλικών και είναι ιδανική για πολλές και διαφορετικές εφαρμογές. Έχουμε την δυνατότητα  να πραγματοποιήσουμε  σύνθετες κοπές, λεπτομερείς 3D χαράξεις και μόνιμες σημάνσεις συσκευασίας. Ακόμα διάτρηση, κοπή, χάραξη, μαρκάρισμα και αφαίρεση υλικού.

Laser
Πρέσα

Εκτύπωση σε μπλουζάκια, τσάντες πανί, ρούχα ομάδων κ.α.

Πρέσα
Αυτόματη μεταξοτυπική

Αυτόματη μεταξοτυπική για απεύθειας εκτύπωση σε μπλουζάκια.

Αυτόματη μεταξοτυπική
Μεταξοτυπική

Μηχάνημα μεταξοτυπίας για επίπεδα υλικά.

Μεταξοτυπική
Καπελιέρα

Πρέσα για εκτύπωση σε καπέλα

Καπελιέρα
Διπλωτικό

Διπλωτικό και καρφίτσα για έντυπα

Διπλωτικό
Διπλωτικό και πίκμανση εντύπων
Διπλωτικό και πίκμανση εντύπων
Κοπτικό μεγάλου format
Κοπτικό μεγάλου format
Μηχανή ταμπόν
Μηχανή ταμπόν
Brother GT-3
Brother GT-3